0%
Історія руху «Duck Duck Jeep»

Історія руху «Duck Duck Jeep»

Підчас пандемії, в червні 2020 року, Елісон Парлемент, придбала Jeep Wrangler. Дівчина хотіла підняти настрій собі та людям навколо і неочікувано винайшла Jeep ducking (від англ. duck — «качка»).

Одного разу в дисконт центрі вона придбала кілька гумових каченят щоб розкидати їх по квартирі свого хлопця для настрою. Виходячи з магазину увагу Елісон привернув ще один Jeep Wrangler. Дівчина написала на одному з каченят «Класний Jeep» і вручила водію. Він засміявся і запропонував викласти фото подарунку в соцмережі.

Для мене головне —  змусити інших людей посміхатися. Для багатьох з нас цей час був дуже складний психологічно, а каченята — це простий спосіб сказати: «Агов, ти не самотній» — поділилася Елісон.

Як згадує Елісон, того року у світі все крутилося навколо пандемії  і їй хотілося хочаб якось приносити людям радість. Тоді вона вирішила викласти фото іграшки на джипі в соц.мережі з тегом «Duck Duck Jeep» і вже до вечора фото набрало 2000 вподобань.

Саме так ця ідея отримала популярність. В наш час під тегом «Duck Duck Jeep»  у соцмережі вже більше 200 тисяч фотографія.

І хоча у цього тренду немає встановлений правил, окрім як приносити позитивні емоції, деякі власники Jeep сильно заморочились. Люди виставляють десятки каченят на торпедо в салоні, клеять їх на капот, підбирають качок по кольору авто або під тематику джипа

Duck Duck JeepDuck Duck JeepDuck Duck JeepDuck Duck Jeep

При цьому, зовсім не обов’язково бути власником Jeep, щоб взяти участь в цьому дійстві «Duck Duck Jeep»

Якщо вам хочеться комусь подарувати гарні емоції, то ви просто можете покласти йому на капот гумове каченя із запискою. В США для цього спеціально продають візитівки з написом «You’ve been ducked» (Тебе закачинили)       

За кілька років цей рух виріс до таких розмірів, що навіть виробник автомобілів Jeep взяв у ньому участь.

Таким чином, в 2022 році на автомобільній виставці в Детройті компанія Jeep  привезла і встановила найбільше в світі гумове каченя висотою майже 20 метрів як символ компанії.Duck Duck Jeep

По-перше, цей милий надувний Кінг-Конг привабить людей на виставку, як практично ніщо інше на виставці. Detroit News цитує Теда Зотт, президента Асоціації автомобільних дилерів Детройта: «Саме зв’язок із брендом Jeep і створення фестивальної атмосфери, ажіотаж для дітей і нове перетворене шоу» зробили качку привабливою. отримуй, сказав Зотт. «Усі люблять качку».

Газетна стаття називає качку «рухом», що здається досить серйозним терміном для маленької розваги за участю іграшкових качок. Знову ж таки, лише за два роки Елісон каже, що вона особисто роздала понад 27 000 качок, хештег використовувався майже 200 000 разів в Instagram, а у Facebook є група з 67 000 учасників. А також цей рух охопив вже до 63 країн.

Слідкуй за новинами у Соціальних мережах JEEP® АВТОЦЕНТР «ІЛТА НА ПЕЧЕРСЬКУ» instagram facebook